groenten en fruit

Rawfood, het volgen van een RawfoodLove™ rawfood workshop

Share

Vergezel ons nog eenmaal in de keuken voor de RawfoodLove™ workshops!rawfood workshop

Want…. Vanaf dit voorjaar geven we enkel de rawfood RawfoodLove workshops op aanvraag voor bestaande groepen.

De rijke smaken uit eenvoudige, échte voeding welke heerlijk voedend en (ver)vullend is op alle niveaus van leven, delen wij met liefde.
De laatste twintig jaar zijn wij heerlijk thuis geraakt in de RawfoodLove keuken en vonden we onze weg in voeding die lekker én gezond is.

Met vreugde en plezier hebben we dit de afgelopen jaren met velen van jullie gedeeld en hebben we ervan genoten deel te mogen zijn van jullie vreugde kennis te maken met gezonde voeding.

En.. dat doen we nog steeds. In o.a. het Happy Healthy You traject dat we graag met jullie bewandelen. Een route die leidt naar het leven van optimale gezondheid, meer vitaliteit en een gezond gewicht. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang.

Rawfood, een RawfoodLove workshop volgen

Maar voor nu laten we het geven van de rawfood RawfoodLove workshopserie even los zodat we onze aandacht meer kunnen wijden aan de trajecten (als het Happy Healthy You) in persoonlijke begeleiding.
Dus… mocht je al lange tijd gedacht hebben ‘Ik wil nog graag die en die (of misschien wel de hele serie) RawfoodLove workshop volgen’, dan is nu je kans.
rawfood, gewoon verse voeding

Afgelopen najaar verzorgden we een deel van de laatste workshops en dit voorjaar het andere deel.
Dit voorjaar: RawfoodLove workshop 6: RAWlicious lekkers!, workshop 5: Juicing, Juicing, Juicing…, workshop 1: Wraps & Tahini en workshop 2: Crackers & Bagels plus… toppings!

Kom zaterdag 4 maart a.s. naar Assen voor de eerstvolgende rawfood RawfoodLove workshop 1: Wraps & Tahini! en kijk hieronder voor de agenda

rawfood workshop

 

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top