Happy Healthy You traject

HHY hummingbird testimonial

Happy Healthy You traject

In Assen óf via de telefoonlijn

Méér vitaliteit, méér ruimte voor het leven van een Happy & Healthy You!

Verlang je naar meer vitaliteit; een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor het leven van je meest vitale en gelukkige jij? Ervaar je uitdagingen op fysiek niveau? Is het al even geleden dat je je écht fijn voelde. Energiek. Gelukkig en ontspannen? Levend met een optimaal gewicht?

Merk je dat je vaak niet zo lekker in je vel zit als je zou willen? Het soms maar lastig is je te focussen, de wereld veelal vanuit een waas beleeft, je je soms onverklaarbaar moe en emotioneel voelt of algeheel niet zo fijn als je ergens weet dat ook mogelijk zou zijn?

Als je op zoek bent naar meer gezondheid, meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer happy you dan is wellicht het Happy Healthy You traject helemaal voor jou.

Het Happy Healthy You traject is een intensieve maar vreugdevolle vier maanden samenreis met Jeroen en Gerlinde Schilt, waarin zij je begeleiden naar een meer vitaal en gelukkig jij levend met een optimaal gewicht.

Of je nu iets meer vitaliteit verlangt, meer lijfkracht, wilt afvallen of ongemakken of ziekte ervaart als spijsverteringsproblemen, een opgeblazen gevoel, constipatie of juist een te snel bezoek aan het toilet, ‘permeabele darmen’, IBS, moeheid, auto-immuun ziekten en ontstekingen, overgewicht, CVS, Fibromyalgie, diabetes, acne, candida, hoge bloeddruk, het missen van een goede bloedsuiker balans, stemmingswisselingen en overgevoeligheid, ADD/ADHD, onvruchtbaarheid, overgangsklachten, PMS, slaapproblemen, neurologische problemen tot andere onplezierige lijfelijke disfuncties.

Met liefde reizen Jeroen en Gerlinde samen met jou in het Happy Healthy You traject op weg naar een healthier en happier you!

Persoonlijk afgestemd

Jeroen en Gerlinde volgden (en volgen) seminars van met name Amerikaanse artsen op het fysieke vlak over met name het hormonale stelsel, de hoofd-buik connectie en auto-immuun ziekten en meer.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren, is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.
Happy Healthy You - lijfkracht
Jeroen en Gerlinde stelden een basis traject samen waarin o.a. een gezonde leefwijze middels voeding en een aantal stoffen die zij als basis zien van het gezond functioneren van de mens, de hoofdrol spelen.
Maar ook leiden ze je met liefde door het HHY protocol voor het opnieuw instellen van het hormonale systeem.
Alles altijd omringd met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra suppletie en voedingsadviezen als nodig.

Vitaliseren, detox en ‘anti-aging’

Inmiddels werken zij hiermee geruime tijd en verheugen zich in de bijzonder vitaliserende en verjongende effecten op cliënten die hun niveau van welbevinden terugvinden en/of zien verhogen.
Ondanks dat Jeroen en Gerlinde geen artsen zijn en zij tot een aantal jaren geleden vooral therapeutisch in coaching en counseling met hun cliënten werkten, hebben zij hun weg gevonden in het samen met cliënten reizen in het door hen samengesteld Happy Healthy You traject dat ze naar aanleiding van de seminars die ze volgden en alle kennis die ze anderszins opdeden, schreven.

Hierin vind je een handleiding die leidt naar optimale gezondheid, meer vitaliteit en een gezond gewicht. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang!

Traject happy healthy you

Is het voor jou tijd optimaal zorg voor jezelf te gaan dragen?
Verlang je naar een happier, healthier jij?


Wisselwerking

Lijfelijke gezondheid huist vooral in een goed werkende hormoonspiegel.
Enkel als alle hormonen zich goed voelen, voelen wij ons goed. Aangenaam thuis in ons lichaam, onszelf door de dag heen begeleidend met een opgewekte, heldere geest, ontspannen gemoed plus optimaal gewicht. Dit geldt voor vrouwen, mannen én kinderen.

Maar… wij zijn niet enkel ons lijfelijke zelf.
Behalve een lichaam hebben we ook een emotioneel, mentaal en spiritueel zelf.
Voortdurend communiceren we met onszelf door tegen onszelf te praten; door te denken en te voelen.
Keuzes die hieruit voorkomen ondersteunen ons welzijn wel of niet. Al dit heeft net als de voeding die we iedere dag weer via onze vork tot ons nemen, invloed op onze algehele gezondheid en niveau van welbevinden.

In het Happy Healthy You traject is er naast een puur lijfelijk protocol ook ruimte het pad van wat meer emotioneel en mentaal welbevinden te bewandelen.
Jeroen en Gerlinde zetten in het HHY protocol eveneens routes uit om jezelf op nieuwe manieren te ontmoeten en begeleiden je naar een nieuwe wijze van naar jezelf kijken en het omarmen van meer vervulling in gelukkig-zijn.

De route van het Happy Healthy you traject

Het Happy Healthy You traject is een intensieve maar vreugdevolle samenreis met Jeroen en Gerlinde van ongeveer vier maanden, waarin je hun tijdens je Happy Healthy You traject viermaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn (of een combinatie hiervan).

Tijdens het Happy Healthy You traject is het tussentijds mogelijk Jeroen en Gerlinde telefonisch te consulteren en volgt na elke sessie met een week een telefonische follow-up.
Daarbij ontvang je naast de persoonlijke op jou afgestemde begeleiding in voeding en leefwijze, oefeningen (géén workouts!) om je proces terug naar vitaliteit verder te ondersteunen en te versterken.

HHY - lijfkracht

Tarief: Happy Healthy you traject van vier maanden

Vier keer een sessie en een samenreizen in het Happy Healthy you traject (in Assen of via telefoonlijn): 4x 90 minuten (anderhalf uur) in vier maanden tijd plus de mogelijkheid Jeroen en Gerlinde tussentijds telefonisch te consulteren.
Telefonische follow-ups na iedere sessie.
Overhandiging van het protocol voor het Happy Healthy You traject met daarbij extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemd extra supplementen en voedingsadviezen als nodig.

Happy Healthy You traject:  119,- per maand*)
Het Happy Healthy You traject kan in maandelijkse termijnen worden voldaan.
Voorafgaand aan de eerste sessie in het Happy Healthy You traject vindt een intake gesprek plaats van ongeveer 45 minuten, zo kan de optimale route bepaald worden. Tarief hiervan is 40,-

Het Happy Healthy You traject kan goed gecombineerd worden met Gentle Touch ~ lenem tactum sessies. Klik op de Gentle Touch afbeelding voor meer informatie.

gentle touch

Vragen of een afspraak maken? Wees welkom contact te maken.

*) Bedragen zijn in euro’s en incl. 21% BTW
Dit bedrag is exclusief basisstoffen en geadviseerde suppletie

wave

error: Content is protected !!
Scroll to Top