Happy Healthy You traject

HHY logo

Leef je meest Happy Healthy You! Nu.

In Assen óf via de telefoonlijn óf online via de webcam

Xtra_protocol

Méér vitaliteit, ​méér energie, ​méér ruimte voor het leven van je Happy & Healthy You!

Merk je dat je niet zo lekker in je vel zit als je zou willen? Is het al even geleden dat je je écht fijn voelde. Energiek. Gelukkig en ontspannen en op je optimaal gewicht?
Heb je het gevoel dat het leven even niet zo leuk meer is als je ergens weet dat ook mogelijk zou zijn?
Of maak je regelmatig keuzes die je vitale en gelukkige jij niet weerspiegelen en mis je energie en zin om in je eentje de deur naar een ‘verder’ en ‘beter’ of zelfs een héél veel beter te vinden?

Als je verlangens je vooruit zijn gereisd, maar jij ze om wat voor reden dan ook nog niet hebt gevolgd en je op zoek bent naar meer vitaliteit en gezondheid en je stralende happy healthy you, dan is de route van het Happy Healthy You traject vast helemaal voor jou.
Vooral ook als je specifieke fysieke uitdagingen hebt, je hormoonbalans (helemaal) zoek is, gewichtsbalans verlangt of dat je je gelukkige jij mist… óf dat je misschien wel de weg kwijt bent in de keuken.

Het Happy Healthy You traject is een inspirerende vier tot acht maanden*) samenreis met Jeroen en Gerlinde Schilt, waarin zij je meenemen op weg naar het leven van een meer vitaal en gelukkig jij met een voor jou optimaal gewicht.

*) Of als gewenst in een andere tijdruimte

Aandacht voor je hele jou!

Heb je uitdagingen op het fysieke, mentale, emotionele en/of spirituele niveau? Wat ook in jouw leven aandacht vraagt; Jeroen en Gerlinde reizen graag samen met jou in het Happy Healthy You traject op weg naar een 'healthier' en 'happier you'!

Aandacht voor elk niveau van menszijn

In het Happy Healthy You traject werken Jeroen en Gerlinde samen met jou op elk niveau van menszijn: fysiek, emotioneel, mentaal en in contact met een diepere laag van jezelf dat je ‘spiritueel’ zou kunnen noemen; hogere inspiratie en motivatie, maar ook je wensen en verlangens in connectie met wie je werkelijk bent. 
Samen met hen reis je in een op jou afgestemd traject met extra aandacht voor dat wat jou bij hen bracht.

Fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveaus

We zijn als mens zoveel meer dan enkel onze lijfelijke jas.
Alles is met alles verbonden.
Als we ons bijvoorbeeld gelukkig voelen, dan is de kans het grootst dat ons lichaam zich ook goed voelt.
Als we ons niet zo fijn voelen, dan ervaren we veelal niet echt ruimte om nieuwe dingen van onszelf in het leven te ontdekken en zijn we vaak niet het leukste gezelschap. Voor anderen én onszelf.

Uitdagingen?

Wat vraagt jouw aandacht op weg naar een ‘happier’ en ‘healthier you’?
Heb je bijvoorbeeld uitdagingen op het fysieke niveau?
Of je nu iet
s meer vitaliteit verlangt, wilt afvallen of aankomen, ziekte of ongemakken ervaart als spijsverteringsproblemen, een opgeblazen gevoel, constipatie of juist een te snel bezoek aan het toilet, ‘permeabele darmen’, IBS, moeheid, auto-immuun ziekten en ontstekingen, CVS/ME, Fibromyalgie, diabetes, acne, candida, hoge bloeddruk, het missen van een goede bloedsuiker balans, stemmingswisselingen en overgevoeligheid, ADD/ADHD, onvruchtbaarheid, overgangsklachten, PMS, slaapproblemen, neurologische problemen tot andere onplezierige lijfelijke disfuncties….
Of zit het emotionele niveau je wat in de weg en heb je last van stemmingswisselingen, neerslachtigheid of depressies of andere gerelateerde gemoedstoestanden of vragen over je emotionele welzijn?
Happy Healthy You traject - lijfkrachtGeniet je van voldoende fijne contacten met mensen op je heen? Ervaar je vreugde of verlang je naar meer?
Of… mag bij jou ook het mentale niveau aandacht krijgen?
Verlang je meer focus en helderheid? Alert aanwezig-zijn in het nu-moment en/of het jezelf kunnen begeleiden naar een meer gevoel van welbevinden? Vind je het soms lastig je eigen weg te vinden in het leven? Of je misschien wel over te geven aan verandering?

En wat betreft het spirituele niveau
Ervaar je zingeving in je leven? Verdieping? Vervulling. Een voedende connectie met JOU?
Heb je bevredigende bezigheden en ervaar je een gevoel van ‘op je plek zijn’?
Ben je in contact met een gevoel dat je weet wie je bent? En, leef je met een krachtig gevoel dat jij degene bent die actief vormgeeft aan jouw leven?

Wat het ook is wat in jouw leven aandacht vraagt, Jeroen en Gerlinde reizen graag samen met jou in het Happy Healthy You traject op weg naar een ‘healthier’ en ‘happier you’!

Persoonlijk afgestemd

Als therapeut en coach zijn Jeroen en Gerlinde thuis in de wereld van de psyche, oftewel de binnenwereld van de mens.  
Jeroen en Gerlinde volgden (en volgen) daarbij seminars van artsen en proffesionals wereldwijd op het fysieke vlak, over met name het hormonale stelsel, de hoofd-buik connectie en auto-immuun ziekten en meer.
De goede werking van ons maag/darm kanaal en hormonale functioneren, is op fysiek niveau de spil waarom heen ons welbevinden draait.
De wijze waarop onze psyche interacteert en omgaat met onze binnen- en buitenwereld, speelt hierbij een grote rol.

Jeroen en Gerlinde stelden een basis traject samen waarin o.a. een gezonde leefwijze middels waardevolle all-round adviezen, voeding, natuurlijke suppletie en een aantal natuurlijke stoffen die zij als basis zien van het gezond functioneren van de mens, de hoofdrol spelen. *)
Maar ook leiden ze je met liefde door het HHY protocol voor het opnieuw instellen van het hormonale systeem.
Alles altijd omringd met persoonlijk afgestemde, ondersteunende oefeningen en routines, basisstoffen, extra natuurlijke suppletie, voedingsadviezen en therapeutische en coachende ondersteuning als nodig.

*) Jeroen en Gerlinde werken enkel met natuurlijke basisstoffen en natuurlijke suppletie, fytonutriënten en voeding.
Veel suppletie op de markt bevat onnatuurlijke ingrediënten en zijn vaak onnodig hoog gedoseerd.
Suppletie die wel natuurlijke ingrediënten bevat, is vaak ook ‘aangepast’ en geïsoleerd; wat betekent dat iets als enkel stofje losgemaakt is uit de natuurlijke hoedanigheid. Dat zien Jeroen en Gerlinde niet als wenselijk.
Eveneens bevat veel suppletie, met name de zgn. multivitaminen, vitaminen die elkaars opname bemoeilijken of zelfs uitsluiten.
Natuurlijke voeding, basisstoffen en natuurlijke suppletie bestaat uit het hele complex wat natuurlijkerwijs voorkomt in de natuur. Dit zorgt voor een optimale opname van álle stoffen in het lichaam.

Vitaliseren, detox en ‘anti-aging’

Inmiddels werken zij hiermee geruime tijd en verheugen zich in de bijzonder vitaliserende en verjongende effecten op cliënten die hun niveau van welbevinden terugvinden en/of zien verhogen.
Ondanks dat Jeroen en Gerlinde geen artsen zijn en zij tot een aantal jaren geleden vooral therapeutisch met hun cliënten werkten, hebben zij hun weg gevonden in het samen met cliënten reizen in het door hen samengesteld Happy Healthy You traject dat ze naar aanleiding van de seminars die ze volgden en alle kennis die ze anderszins opdeden, schreven.

Hierin vind je een handleiding die leidt naar optimale gezondheid, meer vitaliteit, een gezond gewicht en een happy you. Niet enkel voor nu maar voor een heerlijk leven lang!

Quote

Als we iets missen in ons leven en we ons bevinden op de weg van niet vervuld en niet gelukkig zijn, dan is de kans groot dat we onszelf belangrijker mogen maken.

Quote

Wisselwerking

Lijfelijke gezondheid huist vooral in een goed werkende hormoonspiegel.
Enkel als alle hormonen zich goed voelen, voelen wij ons goed. Aangenaam thuis in ons lichaam, onszelf door de dag heen begeleidend met een opgewekte, heldere geest, ontspannen gemoed plus optimaal gewicht. Dit geldt voor vrouwen, mannen én kinderen.

Happy Healthy You trajectMaar… wij zijn niet enkel ons lijfelijke zelf hebben we hierboven gezien.
Behalve een lichaam hebben we ook een emotioneel, mentaal en spiritueel zelf.
Voortdurend communiceren we met onszelf door tegen onszelf te praten; door te denken en de bijbehorende gevoelens te voelen.
Keuzes die hieruit voorkomen ondersteunen ons welzijn wel of niet.
Al dit heeft net als de voeding die we iedere dag weer via onze vork tot ons nemen, invloed op onze algehele gezondheid en niveau van welbevinden.

In het Happy Healthy You traject is er naast een puur lijfelijk protocol ook alle ruimte het pad van meer emotioneel, mentaal en spiritueel welbevinden te bewandelen.
Jeroen en Gerlinde zetten in het HHY protocol eveneens routes uit om jezelf op nieuwe manieren te ontmoeten en begeleiden je naar een nieuwe wijze van naar jezelf kijken en het omarmen van meer vervulling in gelukkig-zijn.

happyhealthyyou.eu

De route van het Happy Healthy you traject

Webcam ook onlineIn Assen óf op afstand via de telefoonlijn óf live via een webcam ontmoeting!

Het Happy Healthy You traject is een inspirerende vier tot acht maanden*) samenreis met Jeroen en Gerlinde, waarin je hun tijdens je Happy Healthy You traject viermaal ontmoet voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn óf online via de webcam (of een combinatie hiervan).

*) Of als gewenst in een andere tijdruimte met als mogelijkheid extra HHY sessies in te plannen als het tijdsbestek hierom vraagt.

Tijdens het Happy Healthy You traject is het tussentijds mogelijk Jeroen en Gerlinde in een belmoment te consulteren en volgt na elke sessie na een week een korte telefonische follow-up.
Daarbij ontvang je naast de persoonlijke op jou afgestemde begeleiding in voeding en leefwijze, oefeningen of routines (géén workouts!) om je proces terug naar vitaliteit verder te ondersteunen en te versterken.
Ook is er alle ruimte samen een route naar meer emotioneel en mentaal welbevinden te bewandelen middels een therapeutisch, coaching en counseling extra.

Overzicht en tarief

Vier keer een sessie en een samenreizen in het Happy Healthy you traject (in Assen of via telefoonlijn of online via de webcam):
4x 100 minuten in vier of acht maanden tijd plus de mogelijkheid Jeroen en Gerlinde tussentijds in de maand waarin je een sessie ontvangt, telefonisch te consulteren.
Korte telefonische follow-ups na iedere sessie.
Overhandiging van je persoonlijke Happy Healthy You traject met daarbij persoonlijk afgestemde, ondersteunende oefeningen en routines, extra suppletie, voedingsadviezen en therapeutische en coachende ondersteuning als nodig.

Happy Healthy You traject:  119,- per sessie*)
Voorafgaand aan de eerste sessie in het Happy Healthy You traject vindt een intake gesprek plaats van ongeveer 60 minuten, waardoor de optimale route bepaald kan worden. Tarief hiervan is 44,-

Vragen of een afspraak maken? Wees welkom contact te maken.

*) Dit bedrag is exclusief basisstoffen en geadviseerde suppletie.

Happy Healthy You

Testimonial van Franscisca:

"Wat een goede beslissing was het in het Happy Healthy You traject te stappen! Ik wist niet dat ik me zo goed kon voelen. En nu weet ik wat ik kan doen om mijn stralende gezondheid te behouden. Mijn uitgewerkte traject was perfect verzorgd en de infobladen leuk om te lezen en duidelijk. Ieder contact met Jeroen en Gerlinde vond ik meer dan plezierig, ze namen alle tijd om me alles uit te leggen en waren heel goed bereikbaar voor vragen."


Lees meer testimonials...

Happy Healthy You traject

error: Content is protected !!
Scroll to Top