Testimonials Happy Healthy You

Happy Healthy You

Testimonial van Elisa:

“Via via hoorde ik over Jeroen en Gerlinde Schilt en werd nieuwsgierig of ze mij zouden kunnen helpen. Ik voelde me vaak druk en erg moe. Ik heb gewoon een afspraak gemaakt voor een sessie en toen nog een en nog een. Ook heb ik twee keer hun gentle touch behandeling genomen. Al met al heb ik dus drie sessies gedaan en twee keer gentle touch. Nu voel ik me heel anders. Jeroen en Gerlinde hebben me echt geholpen balans in mezelf te vinden. Daardoor hebben andere mensen en de buitenwereld minder invloed op mij. Ik voel me rustiger, sterker en vind het leven veel leuker dan voor die tijd. Dank je wel Jeroen en Gerlinde voor de fijne ontmoetingen en handvaten voor het leven van mijn ‘happy healthy ME’.”

happyhealthyyou.eu

Testimonial van Mona:

‘Mijn Happy Healthy You traject was soms inderdaad best een reis. Maar een succesvolle en de begeleiding vond ik ook erg fijn en met humor. Het klikte meteen. Ik voel me helemaal super en ben nu slanker dan voor ik mijn kinderen kreeg. Niet alleen ik maar ook anderen vinden dat ik er fantastisch uitzie en zo voel ik me ook. Veel geleerd over mijn lichaam en mezelf. Ben superblij dat ik het gedaan heb.’

Happy Healthy You

Testimonial van Arthur:

‘Al jaren voelde ik me niet lekker in mijn vel. Toen ik een diagnose kreeg die ik liever niet wilde horen, vond ik het Happy Healthy You traject van Jeroen en Gerlinde. Dit heeft me volledig veranderd. Het heeft geholpen mijn vitaliteit terug te krijgen en goed voor mezelf te leren zorgen zodat ik het ook houd. Intensief, hier en daar, ja. Maar niet erg. Het was precies wat ik nodig had en erg interessant ook.’

Happy Healthy You

Testimonial van Marloes:

“Wat telkens een heerlijke ervaring op de gentle touch ‘tafel’ van Jeroen en Gerlinde! Ik kom er heerlijk tot rust en ga weer opgeladen en opgewekt naar huis.”

happyhealthyyou.eu

Testimonial van Franscisca:

"Wat een goede beslissing was het in het Happy Healthy You traject te stappen! Ik wist niet dat ik me zo goed kon voelen. En nu weet ik wat ik kan doen om mijn stralende gezondheid te behouden. Mijn uitgewerkte traject was perfect verzorgd en de infobladen leuk om te lezen en duidelijk. Ieder contact met Jeroen en Gerlinde vond ik meer dan plezierig, ze namen alle tijd om me alles uit te leggen en waren heel goed bereikbaar voor vragen."

happyhealthyyou.eu

Testimonial van Monique:

“Ik ben zo blij dat ik Jeroen en Gerlinde gevonden heb! Het ging niet zo goed met mijn zoon. Hij zat erg met zichzelf in de knoop en kwam niet goed mee op school. Hij was erg afgevallen en eigenlijk depressief. Ik koos niet voor hun traject maar voor een paar sessies. Jeroen en Gerlinde wisten telkens precies wat hij nodig had. Zowel in hun begeleiding en therapeutische wijze van gesprek en soort van oefeningen maar ook voor zijn fysieke gesteldheid. Ze schreven hem een paar ‘basisstoffen’ voor (zoals zij dat noemen) en gaven ook tips voor voeding. Al na de eerste keer was mijn zoon zo verbaasd eindelijk mensen gevonden te hebben die hem begrepen en konden helpen. Ik zag hem opklaren en na een drietal sessies was hij zo veranderd dat hij het op school heel goed ging doen. Niet alleen qua leerprestaties maar hij kreeg voor het eerst vrienden. Nu, een half jaar later, heeft hij een normaal gewicht, kleur op zijn wangen en bijna altijd een glimlach op zijn lippen. En een actief sociaal leven. Ik hoop dat meer ouders met Jeroen en Gerlinde zullen vinden zoals ik gedaan heb. De sessies zijn levensbepalend geweest voor mijn zoon maar ook voor mij.”

happyhealthyyou.eu

Testimonial van Scott:

“Wat hebben de sessies me goed gedaan. Ik koos voor een paar coaching en counseling sessies omdat ik merkte dat ik mezelf niet zo goed begeleide in het dagelijks leven. Vooral in mijn werk was ik de hele dag bezig met harder lopen dan goed voor me was. Mijn vrouw vond dat ik richting een burn-out liep. Jeroen en Gerlinde reikten me precies aan wat ik nodig had om hier verandering in te brengen. Ik leerde naar mezelf te luisteren zodat ik me niet langer ineens geïrriteerd en moe voelde (omdat ik mezelf dan vergat en vooral deed wat anderen wilden). Tijdens de sessies voelde ik me thuis komen in mij zelf en dat nam ik ook mee naar huis.”

HHY wave
error: Content is protected !!
Scroll to Top