Happy Healthy You sessies

HHY hummingbird testimonial

Happy Healthy You sessies

In Assen óf via de telefoonlijn

Méér vitaliteit, méér lijfkracht, méér ontspannen, méér ruimte voor het leven van een Happy & Healthy You!

Merk je dat je niet zo lekker in je vel zit als je zou willen? Is het al even geleden dat je je écht fijn voelde. Energiek. Gelukkig en ontspannen?
Heb je het gevoel dat het leven even niet zo leuk meer is als je ergens weet dat ook mogelijk zou zijn? Of maak je telkens keuzes die je vitale en gelukkige jij niet weerspiegelen en mis je energie en zin om in je eentje de deur naar een ‘verder’ en ‘beter’ te vinden?

Als je op zoek bent naar meer gezondheid, meer evenwicht en balans, meer lijfkracht, innerlijke vrede en een meer happy healthy you, dan is wellicht de vier maanden route van het Happy Healthy You traject helemaal voor jou. Vooral als je specifieke fysieke uitdagingen hebt, hormoonbalans helemaal zoek is, gewichtsverlies verlangt of dat je je gelukkige jij al lange tijd mist… óf dat je misschien wel de weg kwijt bent in een gezonde keuken.

Happy Healthy You Sessies

Maar er zijn ook momenten in ons leven dat we innerlijk vraagtekens ervaren en soms even niet weten waar te beginnen.
Soms klinkt er een duidelijke vraag, maar soms ook niet en is er enkel een verlangen levend naar ‘beter’. Een weten dat het beter kan. Fijner.
Dan kan dit het perfecte moment zijn aan te schuiven om de ronde tafel en Jeroen en Gerlinde te ontmoeten in een Happy Healthy You sessie. In Assen of op afstand via de telefoonlijn.

healthy, ontspannen
Als we ‘anders’ verlangen omdat de situatie waarin we nu leven wel ongewenst maar bekend is, dan kan het een perfect moment zijn meer ruimte voor jou te creëren. Samen met Jeroen en Gerlinde Schilt om de ronde tafel te verkeren, om meer van jou te ontmoeten én te leven.

Happy Healthy You sessies

De Happy Healthy You sessies zijn bedoeld voor die momenten dat we niet zo lekker in ons vel zitten en we beseffen dat het misschien wel tijd is voor een ‘goed gesprek’ met onszelf.
Niet om ons te verwikkelen in het drama van het leven, maar om een doorgang te vinden naar het leven van een vitaler en meer gelukkig zelf.

Ondanks dat de ingang voor een Happy Healthy You sessie een specifieke lijfelijke vraag kan zijn, zijn wij zoveel meer. Behalve een lichaam hebben we ook een emotioneel, mentaal en spiritueel zelf.

Jeroen en Gerlinde werken in de Happy Healhty You sessies op elk niveau van jou dat in dit moment aandacht behoeft.
Zo kan één sessie ontmoeting voldoende zijn om je weg in je binnen- en buitenwereld weer opgewekt te vinden.
Maar ook kun je er voor kiezen Jeroen en Gerlinde een paar maal in een samenzijn te ontmoeten zonder dat zij een intensieve route voor je uitstippelen.

Happy Healthy You sessies, lijfkracht en ontspannen

Happy Healthy You sessies
In Assen óf op afstand via de telefoonlijn

Tijdens Happy Healthy You sessies werken Jeroen en Gerlinde met name middels gesprek, maar kan gesprek opgeluiserd worden met extra ondersteunende oefeningen, routines en persoonlijk afgestemde suppletie en voedingsadviezen als nodig.

Happy Healthy You sessie: 90 minuten 87,- *)

Een Happy Healthy You sessie kan goed gecombineerd worden met Gentle Touch ~ lenem tactum sessies of HHY gebitssessies.

Vragen of een afspraak maken? Wees welkom contact te maken.

*) Bedragen zijn in euro’s en incl. 21% BTW
Dit bedrag is exclusief eventuele geadviseerde suppletie.

Happy Healthy You sessies, ontspannen

Met liefde verkeren Jeroen en Gerlinde samen met jou in het Happy Healthy You Sessies in het ontmoeten van een meer healthier en happier you!

Contact

error: Content is protected !!
Scroll to Top