water in glas

Water – deel 1 van 4

Share

Water

Er is zoveel veel informatie over water en het belang ervan voor natuur én mens met het oog op gezondheid. Daarom in vier delen een kort schrijven over water toegespitst op het menselijk systeem.
Van inleidend en specifiek. Dit is het eerste deel!

Gezond water

‘Gezond’ water is levend water en heeft een energieverhogende eigenschap voor het hele menselijk systeem.
Zo is water een van de belangrijkste energiebronnen voor het lichaam.
Op het niveau van de celmembraan genereert water door de osmotische stroom door het celmembraan hydro-elektrische energie, oftewel stroom. Deze wordt geconverteerd en opgeslagen in speciale cellen in het lichaam als een batterijsysteem – positief en negatief geladen.
Deze bijzondere cellen zijn chemische energiebronnen van het lichaam.
Het is het water dat voor deze energie zorgt. De energie wordt gebruikt in elementaire uitwisselingen voornamelijk door de neurotransmitters.
Dit is één van de vele belangrijke redenen om het lichaam ieder dag opnieuw te voorzien van voldoende schoon en zuiver water!water

Het gaat niet om de chemische hoedanigheid van water pur sec, maar om de structuur van het water. Belangrijk is namelijk hoe moleculen geordend zijn.
Want watermoleculen binden samen. Deze samen-groepjes noemen we clusters.
Deze clusters werken als een soort van geheugenbank.
Een geheugen waardoor water alles opneemt en onthoudt van de tijd van zijn bestaan; vergelijkbaar met de ouderwetse tape.

Wist je dat

De structuur van je glas water op het aanrecht al verandert wanneer je een lamp in huis aandoet, hoewel de chemische hoedanigheid hetzelfde blijft?

Water heeft maarliefst 440.000 informatie-eenheden in iedere water-geheugen cel – en dit is wetenschappelijk aanschouwelijk gemaakt.
Iedere eenheid heeft hiervan zijn eigen vorm van interactie met de omgeving. Het watergeheugen is krachtiger dan die van een computer!

Met de huidige technologie kun je de structuur van het water beïnvloeden – bijvoorbeeld met een waterionizer als de Jupiter Melody.

Wist je dat

Zaden en kiemen gegroeid met ge(her)structureerd water een zes maal verhoogde fotonenenergie bevatten?

Een testje met Sulfur..

Een eenvoudig testje laat zien wat het effect is van levend, gevitaliseerd water op de structurering van de kristalgroei van Sulfur.
Sulfur is een mineraal dat in poedervorm verkocht wordt. Een goede organische kwaliteit zal met een beetje water uitgroeien tot kristallen.
Voor dit testje hebben we een goede organische Sulfur gebruikt en een ietwat inferieure kwaliteit.

Je ziet hoe meer herstructurering van het water, hoe meer kristalvorming en hoe groter de kristallen zijn. De Beacon of Oneness™ uit het laatste testje leverde de mooiste en grootste kristallen op.
Lees verder in Water deel 2

Figuur 1 heeft de minste herstructurering

kristallijnen waterwater kristallen msm
water

kristallen

error: Content is protected !!
Scroll to Top