HHY Coaching & Counseling

HHY logo

Leef je meest Happy Healthy You! Nu.

In Assen óf via de telefoonlijn óf online via de webcam

Quote
Laat Jeroen en Gerlinde Schilt voor even je kompas en springplank zijn naar wat-het-ook-is wat jij wilt voor jouw leven nu.
Quote

HHY coaching-counselingMeer voluit vreugdevol leven? Ontspannen meebewegend op de stroom van leven, alert en aanwezig in elk nu?

Er zijn van die momenten in ons leven dat we vraagtekens hebben en even niet weten waar te beginnen.
Soms klinkt er een duidelijke vraag, maar soms ook niet en is er enkel een verlangen levend naar ‘beter’.
Een innerlijk gevoel dat het anders kan. Of gewoon nóg beter.
En soms weten we heel goed wat we niet willen en ook wat we wél willen. Maar mist de route, het overzicht en inspiratie om er te komen.

Dat kan het perfecte moment zijn aan te schuiven aan de ronde tafel van Jeroen en Gerlinde en hen te ontmoeten in een HHY Coaching & Counseling sessie.
In Assen óf op afstand via de telefoonlijn óf online via de webcam.

Vanuit hun therapeut en coach-zijn, fungeren Jeroen en Gerlinde graag als je inspirerende vreugdevolle gidsen op jouw route naar het leven van je meest happy healthy you.

Quote
Als we onszelf belangrijk genoeg maken om vrijelijk mee te bewegen in de stroom van onze verlangens, dan openen we de deur voor het leven van dat wat we verlangen en expressie geeft aan ons uniek-zijn.
Quote

Tijd voor anders en nieuw?

Soms beseffen we dat het misschien wel tijd is voor een verandering.
Vaak omdat wat we leven en gewend zijn, niet langer gewenst is en we verlangen naar een upgrade in hoe we ons voelen.
Op die momenten kan het fijn zijn in een inzichtrijk gesprek een luisterend oor te vinden om even ‘gereset’ te worden vanuit een ongewenste situatie naar één die meer past bij het leven van jouw happy healthy you.
Ook kan gesprek ondersteund worden met oefeningen en/of routines.

Zo kan één sessie ontmoeting voldoende zijn om je weg in je binnen- en buitenwereld weer opgewekt te vinden.
Maar ook kun je er voor kiezen Jeroen en Gerlinde een paar maal in een samenzijn te ontmoeten zonder dat zij een echte route voor je uitstippelen (zoals bij het Happy Healthy You traject).

Jeroen en Gerlinde zijn bereikbaar voor HHY Coaching & Counseling sessies vanuit hun ruimte in Assen, alsook op afstand via de telefoonlijn.

happyhealthyyou.eu

HHY Coaching & Counseling sessies

Webcam ook onlineIn Assen óf op afstand via de telefoonlijn óf live via een webcam ontmoeting!

Tijdens HHY Coaching & Counseling sessies werken Jeroen en Gerlinde met name middels gesprek, maar kan dit opgeluisterd worden met ondersteunende oefeningen, routines en ontvang je eveneens persoonlijk afgestemde suppletie en voedingsadviezen als nodig.

HHY Coaching & Counseling sessie: 75 minuten 87,- *)

Een HHY Coaching & Counseling sessie kan goed gecombineerd worden met met Gentle Touch ~ lenem tactum sessies.

Vragen of een afspraak? Wees welkom contact te maken.

*) Dit bedrag is exclusief eventuele geadviseerde suppletie.

Quote
Waar je je ook bevindt op jouw levensreis, iedere fase van leven en elk moment is het perfecte moment het mooiste van jezelf te gaan leven.
Quote
Happy Healthy You

Testimonial van Scott:

“Wat hebben de sessies me goed gedaan. Ik koos voor een paar coaching en counseling sessies omdat ik merkte dat ik mezelf niet zo goed begeleide in het dagelijks leven. Vooral in mijn werk was ik de hele dag bezig met harder lopen dan goed voor me was. Mijn vrouw vond dat ik richting een burn-out liep. Jeroen en Gerlinde reikten me precies aan wat ik nodig had om hier verandering in te brengen. Ik leerde naar mezelf te luisteren zodat ik me niet langer ineens geïrriteerd en moe voelde (omdat ik mezelf dan vergat en vooral deed wat anderen wilden). Tijdens de sessies voelde ik me thuis komen in mij zelf en dat nam ik ook mee naar huis.”


Lees meer testimonials...

HHY coaching-counseling

error: Content is protected !!
Scroll to Top