Happy Hummingbird

Meer vitaliteit, meer lijfkracht, meer ruimte voor het leven van een Happy & Healthy You!

Share

Happy Healthy You traject
Happy Healthy You traject

In Assen óf via de telefoonlijn


Meer vitaliteit, meer lijfkracht, meer ruimte voor het leven van een Happy & Healthy You!

Verlang je naar een vitaler voelend lichaam met meer lijfkracht en ruimte voor het leven van je meest vitale en gelukkige jij? Ervaar je uitdagingen op fysiek niveau?
Is het al even geleden dat je je écht fijn voelde. Energiek. Gelukkig en ontspannen? Levend met een optimaal gewicht?

Merk je dat het soms maar lastig is je te focussen, de wereld veelal vanuit een waas beleeft, je je soms onverklaarbaar moe en emotioneel voelt of algeheel niet zo fijn als je ergens weet dat ook mogelijk zou zijn?

Als je op zoek bent naar meer gezondheid, meer evenwicht en balans, innerlijke vrede en een meer happy you dan is wellicht het Happy Healthy You traject helemaal voor jou.

Het Happy Healthy You traject

Een vier maanden intensieve maar vreugdevolle samenreis met ons (Jeroen en Gerlinde Schilt), waarin we je begeleiden naar een meer vitaal en gelukkig jij levend met een optimaal gewicht.

Of je nu iets meer vitaliteit verlangt, wilt afvallen of ongemakken of ziekte ervaart als spijsverteringsproblemen, een opgeblazen gevoel, constipatie of juist een te snel bezoek aan het toilet, ‘permeabele darmen’, IBS, moeheid, auto-immuun ziekten en ontstekingen, CVS, fibromyalgie, diabetes, acné, candida, hoge bloeddruk, het missen van een goede bloedsuiker balans, stemmingswisselingen en overgevoeligheid, ADD/ADHD, onvruchtbaarheid, overgewicht, overgangsklachten, PMS, slaapproblemen, neurologische problemen tot andere onplezierige lijfelijke disfuncties…

Met liefde reizen we samen met jou in het Happy Healthy You traject op weg naar een healthier en happier you!


Happy Healthy You, meer vitaliteit
Is het voor jou tijd optimaal zorg voor jezelf te gaan dragen?
Verlang je naar een happier, healthier jij?

Het Happy Healthy You traject is een intensieve samenreis van ongeveer vier maanden waarin we elkaar viermaal ontmoeten voor een sessie in Assen óf op afstand via de telefoonllijn.
Tijdens het Happy Healthy You traject is het tussentijds mogelijk ons telefonisch te consulteren en volgt een telefonische follow-up na iedere sessie.
Daarbij ontvang je je persoonlijke Happy Healthy You traject met daarin op jou afgestemde begeleiding middels voeding en leefwijze, suppletie en routines op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, om je proces terug naar vitaliteit verder te ondersteunen en te versterken.

Lees verder…

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top