Gentle Touch

Gentle Touch

Balans door zachtheid

Heeft je lijfelijkheid wat extra aandacht nodig? Merk je dat je wervelkolom niet zo soepel is als je zou willen of heb je fysiek trauma opgelopen en heb je last van je rug, nek, spieren en gewrichten? Verlang je naar meer ontspanning en lekker in je vel zitten? Meer energie om je leven prettig in balans te leven?

De flexibiliteit van onze wervelkolom is enorm belangrijk.
Meestal merken de meeste mensen pas dat ze last van hun wervelkolom uitlijning hebben op het moment dat er pijnklachten optreden. Hieraan voorafgaand speelt er vaak al een heleboel voordat er werkelijk bewegingsbeperking en pijn optreedt.

Emotionele, mentale balans

Iedere wervel staat in verbinding met onze organen en orgaanstelsels.
Raakt er een wervel uit balans, dan heeft dit ook effect op het ermee verbonden orgaan.
En niet alleen dat, ook de rest van ons lichaam kan enkel in balans zijn als elk orgaan en orgaanstelsel goed functioneert.
En dit werkt niet alleen positief voor ons fysieke zelf, maar ook ons emotionele en mentale zelf heeft een goede uitlijning nodig om zich aangenaam, ontspannen maar wakker en helder te voelen. 

Tijd voor een happy healthy you!

Wat is Gentle Touch ~ lenem tactum?

Gentle Touch ~ lenem tacum is een door Jeroen en Gerlinde Schilt ontwikkelde modaliteit, die door zachte aanrakingen op het lichaam, het uitnodigt zichzelf opnieuw in balans te brengen.
Tijdens Gentle Touch sessies wordt een perfecte uitlijning beoogt, waardoor degene die de behandeling ontvangt, op elk niveau van leven beter kan gaan functioneren.
Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel.

Je ontvangt Gentle Touch ~ lenem tacum ontspannen zittend en liggend op een behandeltafel met je kleding aan.
Gentle Touch ~ lenem tacum is geschikt voor chronische maar ook acute klachten.
Voor (jong)volwassen én kinderen.

Afhankelijk van de vraag kunnen een tot drie behandelingen voldoende zijn voor het gewenste resultaat, soms zijn over een langere tijd meerdere behandelingen nodig.

Gentle Touch ~ lenem tacum wordt door Jeroen en Gerlinde Schilt gegeven in Assen in zestig minuten sessies.

Overzicht en tarief

Gentle Touch ~ lenem tacum is 69,- per behandeling.

Gentle Touch ~ lenem tacum wordt door Jeroen en Gerlinde Schilt gegeven in Assen in zestig minuten sessies.

Gentle touch ~ lenem tactum kan heel goed gecombineerd worden met Happy Healthy You traject sessies, HHY Coaching & Counseling sessies, enkele HHY sessies en HHY Gebitssessies.

Happy Healthy You

Testimonial van Marloes:

“Wat telkens een heerlijke ervaring op de gentle touch ‘tafel’ van Jeroen en Gerlinde! Ik kom er heerlijk tot rust en ga weer opgeladen en opgewekt naar huis.”


Lees meer testimonials...

HHY wave

error: Content is protected !!
Scroll to Top